Hagi: „Regret că n-am jucat la Craiova. Poate o să vin ca antrenor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezent în Bănie la meciul de juniori B pe care echipa finanţată de el, Viitorul Constanţa, l-a susţinut cu Universitatea Craiova, Gică Hagi şi-a amintit de perioada în care a fost la un pas să ajungă la Ştiinţa. A fost oprit însă din ordin politic şi direcţionat către Sportul Studenţesc, iar de acolo la Steaua.

„Regele“ a precizat că regretă că nu a îmbrăcat tricoul alb-albastru, dar nu exclude posibilitatea unei reveniri la Craiova, în calitate de antrenor.

Regret că n-am ajuns să evoluez pentru acest club, dar ce să fac, nu a depins de mine, m-au oprit pe aeroport. Poate într-o zi o să mă întorc la Craiova în calitate de antrenor. Nu se ştie niciodată, vom vedea, am oferte şi trebuie analizate cu atenţie. Voi lua o decizie la momentul oportun, fiindcă vreau să antrenez din nou. Sunt totuşi legat de fotbal, trăiesc prin fotbal în fiecare zi“, a spus Gică Hagi după meciul câştigat de echipa sa cu scorul de 5-1, care i-a adus calificarea în finala campionatului republican de juniori B.

M-am simţit bine, mai ales că este prima mea victorie la Craiova. Această zonă a avut mereu jucători cu personalitate, ambiţioşi, aici se creează sentimentul de mare fotbalist. Sunt mulţumit, ne-am îndeplinit obiectivele pentru acest sezon. Noi avem la Constanţa un proiect durabil, încercăm să îi susţinem pe copii la fiecare meci, chiar dacă uneori nu joacă aşa cum ne dorim. Important este că le-am creat condiţii foarte bune, au mediu propice pentru a creşte şi a se forma“, a mai spus Hagi.

Acesta a precizat şi care este obiectivul său legat de echipele de juniori pe care le finanţează: „Nu ştiu unde vom ajunge, ştiu doar de unde am plecat. Obiectivul meu este să formez fotbalişti pentru echipele mari din ţară“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite