Geolgău: „Dacă am pleca de la Severin, am fi trădători ca Dorel Stoica“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul preşedinte al Universităţii Craiova, Ion Geolgău, a explicat de ce echipa nu se poate întoarce în acest moment în Bănie şi de ce va juca şi în campionatul viitor la Turnu Severin.

Geolgău consideră o revenire în acest moment la Craiova un act de trădare faţă de oraşul de pe malul Dunării şi compară situaţia cu gestul făcut de Dorel Stoica.

Fundaşul oltean a ales să joace la Steaua, deşi avea o înţelegere scrisă cu Universitatea prin care se obliga să plătească despăgubiri în cazul în care va semna cu altă echipă din ţară.

Nu vreau să ocolim subiectul mutării echipei la Severin. Îi înţeleg pe suporteri şi cred că în viitor ne vom întoarce în Bănie. Totuşi, nu ar fi corect acum din partea noastră să plecăm de la Severin, după ce oamenii de acolo, atunci când nu aveam unde să jucăm, ne-au întins o mână. Ar fi o trădare din partea noastră, la fel cum a fost cea a lui Dorel Stoica faţă de Universitatea. Cum ar fi să le spunem acum severinenilor că ne pare rău, dar că trebuie să se întoarcă la Craiova. Nu se poate! În timp da, e posibil, dar nu acum“, a explicat Geolgău.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite