Florin Costea a revenit pe gazon după şapte luni! A jucat 25 de minute în amicalul cu FC Caracal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a-şi testa mai bine elevii pentru meciul de luni, de la Braşov, Victor Piţurcă a programat astăzi la prânz un amical cu FC Caracal (Liga a III-a).

Ştiinţa s-a impus cu 4-0, prin golurile marcate de Firţulescu (2), Dina şi A. Piţurcă, dar vestea bună a fost revenirea pe gazon a lui Florin Costea, după o pauză de şase luni şi 22 de zile.

Golgheterul Craiovei a intrat în ultimele 25 de minute şi a arătat o mare poftă de joc. S-a demarcat, a pasat, a venit chiar şi în sprijinul apărării, obţinând de la Piţurcă promisiunea că-l va folosi şi într-un meci oficial, cel mai probabil peste două etape, acasă, cu FC Vaslui.

Wobay are probleme cu viza

În amicalul de astăzi, Victor Piţurcă nu a contat pe jucătorii de la tineret (Lung junior, Găman, Bărboianu şi Gângioveanu), reveniţi aseară la echipă, ei pregătindu-se separat în această dimineaţă.

Mihai Costea nu s-a refăcut după accidentarea din etapa trecută şi va rata meciul cu FC Braşov, la fel ca Iliev şi Walter Lopez. Wobay nu a ajuns încă la Craiova, el având probleme cu viza, dar se fac eforturi pentru ca leonezul să prindă lotul care va face deplasarea sub Tâmpa.

Universitatea a evoluat astăzi în formula: Stanca - Dănănae, Ciucă, Dilevski, Lopes - D. Stoica - Prepeliţă, Dina, Gargorov, Firţulescu - Al. Piţurcă, pe parcurs Victor Piţurcă folosind toţi jucătorii din lot rămaşi, adică Hotoboc, Geo Mişu, Ologu, M. Roman, Stoianof, Fl. Costea, Buleică şi Gugu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite