Florin Costea a mai trecut peste două accidentări grave şi şase operaţii. Vineri o va face pe a şaptea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Costea, după accidentarea din 2004, pe când juca la Vâlcea
Florin Costea, după accidentarea din 2004, pe când juca la Vâlcea

Golgheterul Universităţii Craiova, Florin Costea, este un campion când vine vorba de accidentări şi operaţii. A fost supus la şase intervenţii chirurgicale, iar acum se pregăteşte de a şaptea, vineri, la spitalul Sfântul Ioan din Bucureşti.

Prima operaţie a lui Costea a fost în copilărie, când şi-a tăiat degetul arătător de la mâna dreaptă cu  joagărul (1989). O dată intrat în fotbal, pentru atacantul oltean au început problemele.
 
Pe când juca la Râmnicu Vâlcea, Florin Costea a suferit o fractură la antebraţul stâng (în 2004), care i-a recidivat în 2005, an în care jucătorul a ajuns la Ştiinţa.

Costea s-a refăcut şi a debutat la gruparea din Bănie abia la 15 septembrie 2006, la aproape un an de când a semnat cu Craiova.

Nici aici fotbalistul nu a fost ferit de accidentări. A avut probleme cu genunchiul drept, la care s-a opera de două ori, mai întâi de menisc (2005) şi apoi la ligamentele încrucişate (2006).

Ultima intervenţie chirurgicală a fost făcută de acelaşi doctor Doru Filipescu, la Bucureşti, cel care a pus şi acum cumplitul diagnostic, ruptură de ligamente încrucişate şi colaterale la genunchiu stâng, şi care îl aşteaptă din nou pe Florin Costea la cuţit, vineri, la spitalul Sfântul Ioan, conform editie.ro.

image

În afara accidentărilor de la mâna stângă şi de la genunchiul drept, jucătorul a mai trecut şi în 2008 printr-o operaţie de deviaţie de sept, dar de fiecare dată a revenit la fel de puternic şi motivat.

Florin Costea este un luptător. A mai avut o accidentare gravă la genunchiul drept şi a revenit în forţă. Sunt convins că şi acum va face la fel“, a spus patronul Ştiinţei, Adrian Mititelu.

Fiul meu nu trebuie să clacheze acum. Se întâmplă, asta este viaţa de fotbalist. Şi-a revenit mereu prin ambiţie. Sunt momente grele, pentru că şi echipa trece acum printr-o situaţie nasoală. Noi ce putem să facem decât să-l încurajăm, să-l sprijinim moral“, a spus şi Florin Costea senior, tatăl jucătorului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite