Florin Costea, ultima zi în spital. Mâine va fi externat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Costea, unul dintre sărbătoriţii zilei
Florin Costea, unul dintre sărbătoriţii zilei

Atacantul Ştiinţei ar fi trebuit externat astăzi, dar doctorul Doru Filipescu a considerat că este bine să mai fie ţinut o zi sub observaţie, mâine urmând să părăsească spitalul Sfântul Ioan din Bucureşti.

Şase zile. Atât a durat calvarul golgheterului Universităţii Craiova în spitalul Sfântul Ioan din Bucureşti. Operat vineri la genunchiului stâng, după ce a suferit o ruptură de ligamente încrucişate şi colaterale, Florin Costea se va întoarce acasă mâine.

Intervenţia chirurgicală a fost un succes, dar pentru atacantul oltean greul abia acum începe. Vor urma şase luni de recuperare, înainte de a reveni pe gazon. „Operaţia a fost o reuşită. Florin are un genunchi nou şi a început recuperarea. Din punctul meu de vedere în şase luni va reveni la antrenamente. Spun la antrenamente pentru că nu ştiu în cât timp jucătorul va atinge şi forma sportivă care l-a consacrat“, a precizat la GSP TV medicul Doru Filipescu, cel care l-a operat pe Florin Costea.

Nevoit să treacă din nou peste o operaţie grea la genunchi şi să stea cel puţin o jumătate de an departe de gazon, golgheterul Universităţii nu are decât o dorinţă: să fie sănătos, iar Craiova să câştige meciul de sâmbătă cu FC Timişoara.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite