Florin Costea: „Sunt şanse să joc în acest tur“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Recuperarea golgheterului Universităţii Craiova decurge foarte bine, atacantul fiind optimist în privinţa revenirii pe gazon. Florin Costea s-a întors pentru o săptămână din Olanda, unde se reface, la o clinică specializată, după operaţia de la genunchiul stâng.

Fotbalistul oltean, care a suferit o ruptură la ligamentele încrucişate şi colaterale, a început de ceva timp alergările uşoare.

Se simte bine, spune că nu mai acuză dureri şi abia aşteaptă acordul medicilor pentru a intra din nou în circuit. Este optimist şi speră să apuce chiar câteva meciuri în acest an.

Adevărul: Cum te simţi la recuperare în Olanda?

Florin Costea: Sunt de aproape două luni departe de casă, dar, ce pot să spun, mă simt foarte bine în Olanda. Am început deja alergarea. Acum am primit o săptămână de vacanţă, după care o să mă întorc acolo pentru alte două luni.

Ti-au spus medicii când o să revii pe gazon?

Eu sper să revin cât mai curând. Mă simt foarte bine şi după alergare. Îmi doresc mult să joc în acest tur, iar doctorii au zis că sunt şanse, deoarece totul decurge foarte bine. Îmi este greu departe de echipă şi abia aştept să îmbrac din nou tricoul Universităţii.

Ce părere ai de debutul de campionat? Meciuri cu CFR Cluj, Steaua, Timişoara…

Toate jocurile sunt grele, nu contează ce adversar întâlneşti. Sper ca Universitatea să aibă un început de campionat cât mai bun, iar atunci când voi reveni să o găsesc cât mai sus în clasament.

Antrenorul Ţicleanu a spus că o să revii mai puternic.

Îi mulţumesc pentru cuvintele frumoase, îi doresc multă baftă şi sper să facă treabă cât mai bună la Craiova. O să fiu săptămâna asta la antrenamente, iar sâmbătă la meci, dar doar ca simplu spectator.

Fratele tău a marcat trei goluri în ultimul amical.

Mă bucur că Mihai (foto jos) a dat trei goluri şi sper să o ţină aşa şi în campionat. Aş vrea să dea un gol şi cu CFR Cluj şi să câştigăm cu 1-0. El îşi face foarte bine treaba pentru echipă, pentru el, nu pot să spun că mă suplineşte pe mine.

image

Ce le urezi fanilor Craiovei?

Sper ca suporterii olteni să aibă ce-şi doresc ei de foarte mult timp, adică Universitatea Craiova în cupele europene.

Ai stat în Olanda pe perioada Mondialului. Cu cine ai ţinut?

Am spus-o de la început că am trei favorite la Mondiale: Olanda, Spania şi Argentina. Două au ajus în finală. Nu am ţinut cu nimeni în finală, dar, fiind acolo, am îmbrăcat aproape la fiecare meci tricoul Olandei. A fost mare tristeţe după pierderea finalei.

Când te însori?

Nu mă gândesc acum la nuntă. Pentru mine cel mai important în acest moment este să revin cât mai repede pe teren.

Cifră

7 operaţii
În cariera sa, Florin Costea a suferit până acum şapte intervenţii chirurgicale.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite