Florin Costea: „Am dominat pe CFR Cluj şi meritam să câştigăm“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Golgheterul Universităţii Craiova a urmărit meciul cu CFR Cluj din tribune, iar încălzirea colegilor săi de pe banca de rezerve.

Aflat în refacere după operaţia de la ligamentele genunchiului stâng, Florin Costea s-a declarat încântat de jocul alb-albaştrilor, considerând că Ştiinţa ar fi meritat să câştige meciul cu ardelenii.

Mi-a plăcut Craiova, avem o echipă bună, foarte bine organizată, am dominat meciul şi cred că am fi meritat să câştigăm. CFR nu cred că a avut vreo ocazie, iar noi, dacă eram puţin mai atenţi, am fi reuşit să câştigăm“, a spus Florin Costea după meci.

Atacantul oltean nu a dorit să comenteze arbitrajul şi crede că dacă fratele său Mihai marca echipa ar mai fi dat goluri. 

„Nu comentez arbitrajul pentru că sunt alţii în măsură să o facă. Mihai a avut neşansă, s-a uitat şi la tuşier crezând că este în ofsaid, asta a fost, va marca data viitoare. Domnul Ţicleanu a aşezat foarte bine echipa în teren, dacă am fi marcat un gol cred că reuşeam să mai înscriem“, a mai spus decarul Craiovei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite