După Tudor, Universitatea Craiova intră pe mâna lui Balaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Balaj îi va arbitra pe olteni cu Astra
Cristi Balaj îi va arbitra pe olteni cu Astra

Comisia Centrală a Arbitrilor a anunţat astăzi brigăzile care vor oficia partidele din etapa a 27-a a Ligii I, iar Ştiinţa va avea parte de un alt central de top.

După Alexandru Tudor, acuzat de craioveni la meciul de ieri cu Unirea Alba Iulia, pierdut cu 2-0, Universitatea se va afla sâmbătă, la meciul de la Severin cu Astra Ploieşti, la mâna lui Cristian Balaj.

Băimăreanul va fi ajutat de asistenţii Sebastian Gheorghe (Suceava) şi Gabriel Bârjac (Zalău), iar arbitru de rezervă a fost desemnat Cătălin Buşi (Râmnicu Vâlcea). Observatorii partidei vor fi Nicolae Rainea (Galaţi) şi Emeric Dembrovski (Timişoara).

Balaj a mai arbitrat de două ori Universitatea în acest sezon, în tur, cu Rapid (scor 3-4, la Craiova) şi cu Oţelul (0-1, la Galaţi). El trebuia să fie la centru şi la meciul din Giuleşti, însă s-a declarat accidentat şi a fost înlocuit cu Drăgănescu.

De Cristi Balaj pe alb-albaştrii îi leagă însă şi amintiri plăcute, acesta conducând partida Universitatea - Dinamo 2-0, din sezonul trecut.

Meciul „U“ Craiova - Astra Ploieşti este programat sâmbătă, de la ora 17.00, pe stadionul „Municipal“ din Turnu Severin.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite