Craiova: Dorinel Munteanu dezminte că a vorbit cu Mititelu înaintea jocului direct

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi a recunoscut că ultima convorbire cu Adrian Mititelu a fost în urmă cu aproape două luni.

Dorinel Munteanu a explicat că nu a fost nimic adevărat din ceea ce s-a insinuat. „Am vorbit cu domnul Mititelu în etapa a 27-a, l-am anunţat imediat pe Marius Stan de asta. Nu a existat niciun schimb de mesaje, nu pot să-mi explic de ce nu am voie să felicit pe cineva pentru o performanţă! Sunt la club listingurile telefoanelor şi se poate verifica“, a declarat tencianul gălăţenilor la sport.ro.

Acesta a dezvăluit că dacă se va descoperi că a făcut ceva necurat îşi va da demisia. „Echipa mea a pierdut numai pe teren, atât am putut în ultima etapă. Eu ştiu ce am vorbit la telefon şi nu mă tem de nicio anchetă! Vreau să-mi apăr imaginea, nu mă interesează ce spune Porumboiu despre mine, e un personaj despre care nu vreau să vorbesc. Dacă sunt mesaje între mine şi Mititelu, îmi dau demisia şi nu trebuie să mă dea nimeni afară“, a mai spus Munteanu.

Reamintim că patronul echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a insinuat că Dorinel Munteanu i-ar fi trimis mesaje în timpul meciului Universitatea Craiova - Oţelul Galaţi, pentru a-l asigura pe Adrian Mititelu că echipa lui nu va retrograda.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite