Dorel Stoica, aproape de un transfer la Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul căpitan al Universităţii Craiova, Dorel Stoica, ar putea juca din sezonul viitor la Steaua, fiind primul pe lista lui Victor Piţurcă, conform gsp.ro.

Liber de contract după despărţirea de arabii de la Al Ettifaq, Stoica este dorit şi de Adrian Mititelu la Craiova, dar are şanse mici să ajungă la Ştiinţa, din cauza pretenţiilor sale financiare.

Fotbalistul de 31 de ani care poate juca şi fundaş şi mijlocaş este apreciat de Piţurcă, debutând la naţională sub comanda acestuia şi adunând patru prezenţe sub tricolor şi un gol marcat, cu Serbia.

Dorel Stoica a îmbrăcat în Liga I doar tricoul Universităţii Craiova, echipă pentru care a evoluat în 106 meciuri în cinci sezoane (6 goluri).  

Eu, care am jucat stoper şi am prins un Mondial şi un European cu naţionala, vă spun că n-am văzut fundaş român cu calităţi mai bune decât ale lui Dorel! Un singur lucru îi lipseşte, nu vă spun care, dar, dacă l-ar mai fi avut, era mai bun decât Rădoi“, a precizat pentru gsp.ro Gheorghe Mihali, secundul de la Al Ettifaq, echipa la care a evoluat şase luni jucătorul oltean.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite