Donose: „Nu concep ca Ştiinţa lui Piţi să piardă sub Tâmpa!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costică Donose nu şi-a pierdut încă îndemânarea
Costică Donose nu şi-a pierdut încă îndemânarea

Fostul component al Craiovei Maxima, Costică Donose, susţine că la Ştiinţa a apărut o schimbare vizibilă după venirea lui Victor Piţurcă şi că echipa se poate lupta acum pentru un loc în cupele europene.

Donose crede că valoarea Universităţii este peste cea a Braşovului şi nu concepe ca oltenii să nu obţină cel puţin un punct luni, sub Tâmpa.

La Universitatea Craiova, fără doar şi poate, a apărut o schimbare majoră şi care poate fi văzută de toată lumea, nu numai de oamenii din fenomen. Prin ce se vede? Prin jocul practicat şi prin disciplina de la echipă impuse de Victor Piţurcă. Rezultatele bune - primele trei victorii din acest campionat şi calificarea Ştiinţei în optimile Cupei - sunt o dovadă a schimbărilor în bine de care vorbeam“, a spus Costică Donose, într-un interviu acordat pentru GdS. 

Incontestabil, mâna lui Piţi se vede la Universitatea. Şi prevăd că după pauza competiţională din iarnă - după pregătire şi probabila completare a lotului - se va vedea şi mai bine mâna de profesionist a lui Victor Piţurcă. Este oltean ambiţios şi orgolios. Mie-mi place mult de Piţi şi zic că, dacă nu apare nimic neprevăzut, Universitatea se va lupta pentru un loc în cupele europene în acest sezon“, a adăugat fostul mare fotbalist al Craiovei Maxima, poreclit „Pele“ de colegii de echipă.

În ceea ce priveşte meciul de luni ai Craiovei cu Fc Braşov, Costică Donose este optimist:

Ca valoare şi ca joc, Universitatea este peste FC Braşov. I-am văzut pe braşoveni în câteva meciuri şi, repet, sunt sub nivelul actual al oltenilor. Nu concep ca Ştiinţa lui Piţi să piardă sub Tâmpa! Nu ştiu dacă vom câştiga, deşi o victorie ar fi un rezultat normal pentru actuala formă a Universităţii“.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite