Dinamoviştii, pe post de gazde bune: îi primesc pe olteni cu imnul Craiovei!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alb-albaştrii vor asculta imnul Craiovei şi pe stadionul Dinamo
Alb-albaştrii vor asculta imnul Craiovei şi pe stadionul Dinamo

Derby-ul Dinamo - Universitatea Craiova programat mâine seară, în Ştefan cel Mare, în sferturile Cupei României, se anunţă cel mai fair-play din istoria confruntărilor dintre cele două echipe.

Pentru câteva minute se va uita de marea rivalitate dintre Dinamo şi Craiova, şi asta datorită lui Adrian Păunescu.

Iancu, după ce a fost făcut ţigan de Piţurcă: „Vorbeşte Albă ca Zăpada. Îi mai trebuie silicon în buze“

Pentru a cinsti memoria poetului dispărut, dinamoviştii au anunţat că vor pune pe stadion imnul Universităţii Craiova, compus de Păunescu. Totodată, gazdele au suplimentat numărul biletelor destinate fanilor Ştiinţei şi spun că nu-i vor obliga pe aceştia să aibă buletin de Craiova.    

Am suplimentat numărul de bilete pentru Universităţii Craiova. Este un gest normal, până la urmă este un sport adresat suporterilor. Se va auzi şi imnul Universităţii, «Oltenia, eterna terra nova», în semn de respect pentru Adrian Păunescu. Nu o să cerem buletin de Craiova pentru suporterii olteni“, a spus managerul sportiv al lui Dinamo, Florin Prunea, la Dolce Sport.

Universitatea se bate cu Dinamo şi la old-boys

Mi se pare un gest care ţine de umanitate, de apreciere pentru un mare om de cultură“, a explicat preşedintele dinamovist Nicolae Badea.

Ideea domnului Badea nu este rea. Poate că ar fi bine dacă, înaintea fiecărui meci, s-ar asculta imnurile ambelor echipe. Poate acest exemplu ar trebui urmat şi de alte echipe, poate n-ar mai fi atâta ură pe stadioane. Uşor, uşor trebuie să educăm şi publicul să existe respect între cele două echipe“, a spus şi Victor Piţurcă, managerul general Universităţii Craiova.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite