Deţinuţii din Bănie, scoşi la curăţirea stadionului Ion Oblemenco

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisia trimisă de LPF şi-a dat acordul pentru ca Universitatea Craiova să dispute meciurile de acasă pe stadionul Ion Oblemenco, însă a cerut ca până joia viitoare arena să fie curăţită de buruieni.

Cum cei câţiva angajaţi ai clubului care au muncit în aceste zile la curăţenie nu pot face faţă, în ajutorul lor vor au venit de astăzi şi puşcăriaşii.

30 de deţinuţi de la Penitenciarul Pelendava au cosmetizat arena centrală a Băniei, pentru partida pe care Ştiinţa o va susţine sâmbăta viitoare cu FC Timişoara, prima acasă după opt luni de exil la Severin.

De pe stadion au fost strânse zeci de kilograme de gunoaie şi au fost tăiate buruienile care crescuseră până la un metru înălţime.

LPF şi-a dat acordul ca alb-albaştrii să joace pe Ion Oblemenco, însă stadionul trebuie să fie la standardele Ligii I.

Vom mai face, poate, mici rabaturi, pentru ca suporterii olteni să poată vedea echipa acolo unde îi este locul. De la Bucureşti la Craiova toată lumea e doritoare ca Universitatea să revină la normal, există bunăvoinţă şi cred că se va rezolva şi partea de documentaţie“, a spus secretarul general al LPF, Valentin Alexandru, care a inspectat ieri arena Ion Oblemenco şi a cerut să fie rezolvată partea de estetică.

image

Am decis, sperăm să şi putem, să eliberăm un sector de scaune, pentru a plomba acolo unde lispsesc, pentru estetică, urmând ca în timp util, atunci când lucrurile se vor aşeza între echipă şi autorităţi, să rezolvăm această problemă. Mai este şi problema cu vegetaţia din exterior, dar am înţeles că se va rezolva în zilele următoare, pentru că trebuie să permitem accesul pe stadion aşa cum prevede legea“, a explicat Alexandru.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite