David Lopes, surpriza Ştiinţei pentru meciul cu FC Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ultima achiziţie a Universităţii Craiova, brazilianul David Lopes, are şanse mari să debuteze duminică în tricoul alb-albastru.

Revenirea pe stadionul Ion Oblemenco ar putea coincide cu primul meci al lui David Lopes la Ştiinţa. Fundaşul brazilian s-a integrat în echipă, este la potenţial maxim şi poate fi surpriza lui Aurel Ţicleanu pentru meciul cu FC Timişoara.

Tehnicianul oltean a acuzat faptul că echipa a primit goluri din faze fixe şi vrea să umble puţin la gabarit, mai ales că şi bănăţenii sunt o echipă solidă.

Soluţiile lui „Chiose“: David Lopes şi Alex Piţurcă, chiar dacă spune că este mulţumit de fundaşul Ciucă şi de ceilalţi atacanţi.

Mulţi mă întreabă dacă nu cumva Lopes e prea înalt pentru un fundaş de bandă. David e Fabio Grosso al nostru, italianul care a adus în 2006 Cupa Mondială ţării sale. E un jucător cu mare experienţă, foarte agresiv, cu bună viziune de joc, cu o bună tehnică, ne poate ajuta. Cu cât intră mai repede în echipă, cu atât mai bine“, a spus Aurel Ţicleanu pentru gsp.ro.

Timişorenii au înălţime şi asta îi face periculoşi la orice gen de fază fixă în jumătatea adversă“, a mai spus Ţicleanu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite