Dănănae, doar rezervă. „Unii jucători se autoelimină prin prestaţiile lor. Au dormit pe teren“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru prima dată în acest sezon, fundaşul dreapta al Craiovei, Ovidiu Dănănae, nu a mai prins un post de titular. Craiova a pierdut cu Gloria, scor 1-2, iar Cristescu i-a acuzat pe jucători de indolenţă.

La meciul de aseară cu Gloria Bistriţa, internaţionalul oltean a fost doar rezervă, în locul său fiind preferat Ciucă, de meserie fundaş central.

Dănănae i-a scăpat din marcaj pe S. Ilie (Oţelul) şi C. Munteanu (Dinamo, în cupă), faze din care Craiova a primit gol, şi a produs penalty-ul din care Dinamo a egalat în campionat.

Nici aşa oltenii nu au câştigat, fiind învinşi cu 2-1 tot în urma unor greşeli în defensivă de care a profitat la maximum Junior Moraes. Acest fapt l-a supărat pe preşedintele Silvian Cristescu.

E un complex pe teren propriu cred. Nu numai în atac, dar şi în apărare se fac nişte greşeli... Obiectivul nostru anul acesta e să ne formăm o echipă, unii se autoelimină prin prestaţiile lor. I-am văzut eu, i-a văzut toată lumea.

Mergem la Mediaş, etapa viitoare, să spălăm ruşinea, aşa cum facem noi mereu. Pe faza defensivă toată lumea e vinovată, toţi jucătorii trebuie să facă faza defensivă! Cam toţi jucătorii care au intrat pe teren au dormit“, a spus Cristescu după meci, la GSP TV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite