Cristescu: „Am dominat Dinamo. La penalty-uri nu am fost la fel de lucizi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Universităţii Craiova crede că echipa nu merita să fie eliminată din Cupa României, pentru că a jucat mai bine decât Dinamo.

Silvian Cristescu susţine că ocaziile de gol ale oltenilor au fost mai clare decât cele ale dinamoviştilor şi tot ce le-a lipsit elevilor lui Piţurcă a fost luciditatea în momentul executării loviturilor de departajare.

Am făcut un meci foarte bun aseară, am dominat Dinamo la toate capitolele. Am avut posesie, ocazii, cred că situaţiile noastre de gol au fost mult mai clare. Din păcate, unii joacă frumos, au ocazii, iar alţii se califică“, a spus Cristescu la Sport.ro.

Găman şi Bărboianu sunt jucători buni, cu experienţă, dar în momentul penalty-urilor nu au fost la fel de lucizi cum s-a întâmplat în cazul dinamoviştilor. Şi eliminarea lui Dilevski mi se pare cam uşoară, al doilea cartonaş galben mi s-a părut că a fost acordat cu prea mare lejeritate“, a adăugat oficialul Ştiinţei.

Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei României, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 4-2 (0-1, 1-1), după loviturile de departajare, echipa Universitatea Craiova.

La loviturile de departajare, pentru Dinamo au punctat Andrei Cristea, Cătălin Munteanu, Adrian Cristea şi a ratat Bordeanu, în timp ce pentru Universitatea a înscris Ologu şi au ratat Găman, Bărboianu şi Mihai Costea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite