EXCLUSIV / Cosmin Gângioveanu, în afara lotului pentru meciul cu CFR Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea Craiova a plecat de astăzi spre Severin, pentru duelul de mâine cu campioana CFR Cluj. Din lotul deplasat de antrenorul Aurel Ţicleanu nu face parte, în mod surprinzător, mijlocaşul Cosmin Gângioveanu.

Fără să primească vreo explicaţie, internaţionalul de tineret a fost lăsat acasă, lucru confirmat chiar de jucător, care nu a dorit însă să comenteze decizia staffului.

În meciurile de pregătire, pe postul de mijlocaş stânga pe care juca de obicei Gângioveanu a fost preferat atacantul Mihai Costea.

Gângoiveanu a fost singurul jucător de vânzare la Craiova, pentru că tot îmi cerea să îl las să plece, pentru că are impresia că cineva îi vrea răul“, spunea zilele trecute patronul Adrian Mititelu. Se pare că fotbalistul ar avea oferte din Spania şi Grecia, însă niciuna concretă.

În afara lui Gângioveanu, Ţicleanu i-a mai lăsat acasă pe David Lopes, Wobay şi Alex Piţurcă, toţi în urmă cu pregătirea fizică.

Nu suntem încă la sută la sută din potenţial. Ne-ar mai trebui o săptămână şi câteva amicale pentru a fi gata. Clujul este în faţa noastră la amicale, are şi un meci oficial. Dar putem compensa aceste probleme prin entuziasm şi determinare. Altceva ar fi dacă am avea tot lotul valid pentru această întâlnire, dacă ar putea evolua David Lopes, Florin Costea, Wobay sau Piţurcă. După patru-cinci etape apar cartonaşele, accidentările, iar echipele mari sunt cele care au jucători mari pe bancă“, a spus antrenorul Aurel Ţicleanu pentru Ediţie Specială.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite