Contre în Bănie: Balaci critică Ştiinţa lui Piţurcă, Mititelu ripostează

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

Eşecul de pe teren propriu al Craiovei, 0-1 cu FC Vaslui, l-a făcut pe „Prinţ“ să acuze jocul echipei oltene. Ilie Balaci susţine că Universităţii îi lipseşte un lider, declaraţie care l-a supărat pe patronul Adrian Mititelu.

Deşi şi-a băgat în corzi adversarii în repriza secundă, trupa lui Victor Piţurcă nu a reuşit să anuleze golul lui Bello (42). Vasluiul a produs Craiovei prima înfrângere acasă în „era Piţurcă“, păstrându-şi invincibilitatea de pe „Ion Oblemenco“, unde a câştigat trei din cele patru meciuri jucate.

Craiova nu scapă de complexul Vaslui! Vezi filmul primei înfrângeri acasă a lui Victor Piţurcă

„Dulăul“ Hizo a stins „Piţimania“ în Bănie

Oltenii nu au bătut recordul din 2009 de patru victorii consecutive, dar l-au bătut pe cel al spectatorilor, 25.000 de fani aplaudând echipa chiar şi la înfrângere.

Şi totuşi criticile au venit, însă nu din tribune, ci din partea fostelor glorii.

Ilie Balaci, liderul Craiovei Maxima, susţine că echipei îi „lipsesc jucătorii care decid soarta unui meci“.

Nu vreau să dezamăgesc lumea, dar nu ne putem situa mai sus de locul şase. Lipseşte jucătorul care să o bage în poartă, lipseşte liderul care să tragă echipa după el pe teren“, a fost declaraţia lui Balaci care a aprins spiritele în cadrul clubului din Bănie.

Patronul Mititelu şi managerul Piţurcă s-au arătat deranjaţi de afirmaţiile „Prinţului“, însă doar primul a reacţionat în presă.

Am preferat mereu să cred că Balaci este un domn, un caracter şi un oltean adevărat. Încep să cred că m-am înşelat. Nu era cazul să ne atace acum tocmai un oltean de-al nostru într-un moment când avem nevoie de susţinere“, a replicat Adrian Mititelu, conform gsp.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite