Ciucă va redebuta mâine la Universitatea: „Craiova este casa mea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul Gloriei Bistriţa, Mădălin Ciucă, este din nou alb-albastru. Transferul său la Universitatea s-a perfectat, iar jucătorul a efectuat deja primul antrenament cu Craiova.

Ciucă s-a prezentat aseară sub comanda lui Aurel Ţicleanu, dar s-a pregătit separat, acuzând oboseala drumului lung de la Bistriţa până în Bănie.

Fotbalistul de 27 de ani revine la Ştiinţa după doi ani, echipă la care s-a consacrat şi al cărei căpitan a fost în anul repromovării (2006).

Craiova este casa mea şi mă bucur că am revenit la Universitatea. Orice oltean cred că s-ar simţi cel mai bine ca fotbalist doar la Ştiinţa. Nu mă tem de concurenţa cu Găman şi Iliev, doi jucători foarte buni, ea e chiar benefică echipei“, a spus fundaşul originar din Băileşti.

Mădălin Ciucă va avea ocazia să îmbrace din nou tricoul alb-albastru al Ştiinţei mâine, în amicalul de la Severin cu Gaz Metan CFR Craiova.

La acest joc, Ţicleanu nu-i va avea însă la dispoziţie pe Dănănae, care duminică are nunta, Al. Piţurcă, Buleică şi Nicolae, uşor accidentaţi, Wobay, aflat în urmă cu pregătirea fizică, şi Antchouet, trimis înapoi în Portugalia din cauza unor probleme medicale.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite