Cârţu: „Mă bucur pentru Ţicleanu, dar el antrenează Universitatea Severin!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul atacant al Craiovei Maxima, Sorin Cârţu, nu şi-a schimbat părerea despre Universitatea, echipă de care nu mai vrea să audă cât timp joacă la Severin.

„Sorinaccio“ salută însă venirea pe banca tehnică a fostului său coechipier Aurică Ţicleanu, căruia îi urează să aibă rezultate.

Mă bucur pentru Ţicleanu, îmi doresc să-i meargă bine. El antrenează Universitatea Severin, să dea Dumnezeu să meargă în cupele europene! Îl aştept să-şi impună punctul de vedere, să aducă Universitatea înapoi“, a spus Cârţu într-un interviu acordat pentru Prosport.

Nu mă deranjează că a acceptat să vină la echipă, pe mine mă deranjează că Universitatea îşi spune în continuare Craiova. Cei de acolo vorbesc de Craiova, încearcă să o lege de vechile performanţe. Nu! Aia a murit când a mutat echipa“, a mai spus Sorin Cârţu.

Tehnicianul oltean susţine însă că va redeveni suporterul Ştiinţei dacă echipa va reveni la Craiova.

„Universitatea Severin nu mă interesează. Singurul lucru care mă mai leagă acum de ea e faptul că o antrenează Ţicleanu. Mă bucur pentru el şi vreau să aibă rezultate. Dacă revine, Mititelu are un suporter în mine. E criză, acum el nu trebuie să-şi vândă casa ca să asigure nu ştiu ce buget echipei. A băgat milioane când a avut. Şi credeţi că, dacă mâine spune că o dă, se înghesuie cineva să o cumpere?“, a conchis Cârţu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite