Cămătaru: „Unii jucători de la Craiova au o valoare îndoielnică“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul atacant al Universităţii Craiova şi al echipei naţionale, Rodion Cămătaru, nu-şi poate explica fluctuaţiile echipei oltene în ceea ce priveşte rezultatele.

Trupa lui Piţurcă joacă foarte bine în deplasare, de unde a luat zece puncte din ultimele patru partide, însă acasă este codaşă, pierzând ultimele trei meciuri, disputate în faţa unui public numeros.

Nu ştiu ce să mai zic. Nu faptul că stadionul este plin, iar suporterii crează presiune ar fi cauza acestor eşecuri. Probabil că unii jucători au o valoare îndoielnică şi nu fac faţă unor astfel de situaţii. Dar şi campionatul este unul echilibrat şi oferă multe surprize“, a spus Rodion Cămătaru.

Am luat două goluri ca în curtea şcolii, la singurele şuturi pe poartă ale Gloriei. Asta este situaţia, avem aceeaşi problemă cu ratările. Nu marcăm din situaţii clare“, a explicat antrenorul Eugen Neagoe ultimul eşec al echipei din Bănie, 1-2 cu Bistriţa lui Jean Pădureanu.

Universitatea Craiova este la patru puncte de primul loc retrogradabil şi la cinci de ultimul care duce în cupele europene.

Iar ultimele trei partide din 2010 sunt de foc: la Mediaş, la Cluj, cu CFR, şi acasă cu Steaua, meciuri pe care Victor Piţurcă le va urmări din tribună, fiind suspendat.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite