Boc vede Universitatea mai bună în noul sezon: „Oltenii ştiu să se mobilizeze“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele LPF Sandu Boc, fost jucător la Universitatea Craiova, crede că gruparea din Bănie nu va mai trece prin emoţiile retrogradării ca în sezonul trecut.

Boc mizează pe mobilizarea oltenilor.

Universitatea nu se va confrunta cu problemele şi emoţiile campionatului trecut, când a stat cu frica în sân până în ultima etapă, ci va avea un alt fel de sezon, mai bun. Argumente? Peste echipă a mai trecut un sezon, sunt şi păţiţi, iar oltenii ştiu să se mobilizeze în asemenea momente. Trebuie însă o moblizare, chiar de la primele meciuri ale campionatului pentru a nu mai avea situaţia din campionatul 2009/2010“, a spus Sandu Boc într-un interviu acordat pentru Gazeta de Sud.

Oficialul LPF nu este însă de acord nu faptul că Ştiinţa joacă la Drobeta Turnu Severin.

Am înţeles că Universitatea va disputa meciurile de acasă tot la Turnu Severin... Am mai spus-o, nu numai eu, că locul Ştiinţei este pe Ion Oblemenco. De ce a plecat echipa din Craiova şi de ce nu revine? Asta-i o întrebare al cărui răspuns se află numai în Craiova. Nu înţeleg de ce nu s-au rezolvat problemele care au fost între club şi autorităţile locale“, a mai spus Boc.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite