Beldeanu: „Clasamentul este mincinos. Cu CFR Cluj, Steaua şi Timişoara trebuia să scoatem maxim de puncte“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul mijlocaş al Universităţii Craiova, Aurică Beldeanu, crede că echipa olteană nu ocupă locul pe care îl merită, mai ales după evoluţiile din faţa granzilor Ligii I.  

„Vulpea“ este de părere că Ştiinţa trebuia să câştige meciurile cu CFR Cluj, Steaua şi FC Timişoara.

Avem două puncte, însă clasamentul este unul mincinos, nu reflectă realitatea din meciurile noastre. După părerea mea, din meciurile cu CFR Cluj, Steaua şi Timişoara trebuia să scoatem maxim de puncte, pentru că în toate am fost mai buni şi cauzele înfrângerilor au fost altele. La Buzău a fost o evoluţie mult sub aşteptări, dar, dacă după primele două etape am fi avut şase puncte, sunt sigur că Victoria Brăneşti nu ne-ar fi pus probleme, pentru că altul ar fi fost moralul jucătorilor după două victorii“, a spus Beldeanu pentru editie.ro.

Fostul internaţional susţine că jucătorii au fost afectaţi după meciurile cu granzii, dar crede că vor veni şi rezultatele.

Cu siguranţă au fost foarte afectaţi, pentru că au fost mai buni decât adversarii lor şi li s-a luat şansa de a se bucura de victorii la finalul meciului. Am însă toată încrederea că au trecut peste ce s-a întâmplat şi vor începe să vină şi rezultatele“, a mai spus Aurică Beldeanu.

Acesta a lăudat publicul craiovean de pe „Ion Oblemenco“: „Mi-a adus aminte de vremurile când jucam şi eu şi am fost plăcut impresionat de reacţia publicului la întoarcerea echipei. Aşa aş vrea să văd şi de acum încolo, sper ca şi echipa, prin rezultate, să reuşească să-i aducă pe fani la stadion în număr cât mai mare“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite