Piţurcă îl face praf pe Becali: „A revenit la vechile obiceiuri!“ Gigi: „Piţi nu e sănătos!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Universităţii Craiova a declarat pentru sport.ro că Steaua nu are perspective atât timp cât va fi condusă în maniera actuală.

"Steaua a revenit la vechile obiceiuri, patronul a revenit la vechile obiceiuri, jucătorilor le va fi greu să joace în aceste condiţii. Steaua nu mai are nicio şansă nici la campionat, nici în Cupa UEFA. Dacă Steaua chiar dacă câştigă campionatul, nu va realiza nimic, nu va face nimic. Când e condusă de maniera asta, nu poate face nimic. Toţi suporterii şi-au dat seama de asta. Sper ca persoanele la care mă refer să-şi revină", a spus Piţurcă la Sport.ro

Becali i-a răspuns imediat lui Piţi: "Mi-e jenă, mi-e prieten până la urmă, dar nu pot să tac la nesfârşit şi să îl lasă pe Piţurcă să spună ce vrea el. Nu stiu ce mai vrea Piţurcă, nu îl înţeleg, cred că a luat-o razna, eu nu-l ştiam aşa pe Piţurcă... Ce mai vorbeşte el îmbârligături"

Becali susţine însă că nu a putut să-l ţină cu forţa pe Piţurcă în Ghencea.

Piţurcă a fost lăsat să facă treabă, dar nu a vrut să facă. El a vrut să facă doar cu 20 de milioane garanţii. El nu s-a dus la Braşov cu echipa şi şi-a retras şi toţi antrenorii secunzi. Să nu mai rămână lumea cu impresia că Piţurcă nu a fost lăsat să facă treabă“, a declarat Gigi Becali la gsptv.

Eu nu contest că Piţurcă e unul dintre cei mai mari antrenori pe care îi avem. A făcut şi la Craiova din rahat bici. Sunt convins că dacă mai era la Steaua, cu jucătorii aduşi de la Urziceni, era acum lider la 6-7 puncte de locul 2. Dar nu pot eu să ţin un antrenor cu forţa“, a mai spus Becali.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite