Craiova: Bănia fierbe înaintea meciului cu Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suporterii olteni sunt aşteptaţi în număr mare la Bucureşti, pentru derbiul cu Dinamo
Suporterii olteni sunt aşteptaţi în număr mare la Bucureşti, pentru derbiul cu Dinamo

Ultimul joc de acasă al Universităţii Craiova din acest tur de campionat, cel de diseară cu Steaua, stârneşte un interes imens în Cetatea Banilor.

Oltenii speră să învingă marea rivală din Ghencea după şapte ani de secetă. Oficialii clubului din Bănie se aşteaptă la o afluenţă mare de public, peste 15.000 de oameni urmând să ia loc în tribune. „Biletele se vând în ritm normal, iar astăzi va fi nebunie mare. Aşa e tot timpul în ziua meciului la Craiova. Cred că vor fi în jur de 15.000 de suporteri pe stadion, la fel cum a fost şi cu CFR Cluj“, a precizat vicepreşedintele Ştiinţei, Lucian Mitu.

Galeria Universităţii şi-a anunţat şi ea prezenţa la meci, ultraşii susţinând că vor încuraja echipa, dar vor continua şi războiul cu patronul Adrian Mititelu.

Până la ora 17.00, se mai găseau bilete la toate sectoarele, însă nebunia va începe după ora 18.00. „Cred că se va umple stadionul. Biletele se vând din ce în ce mai bine. Cu două ore înainte de meci însă nu cred că vom mai face faţă cererii de bilete. Ne vor lua pe sus suporterii, aşa cum am păţit şi la meciul cu CFR Cluj“, se plângeau vânzătorii volanţi.

Partida dintre Universitatea Craiova şi Steaua va avea loc astăzi, de la ora 20.45, şi va putea fi urmărită LIVETEXT şi FOTO pe www.adevarul.ro, începând cu ora 19.45.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite