Balaci: „Nu e uşor să evoluezi în faţa campioanei, dar Craiova nu trebuie să joace cu frică“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul component al Craiovei Maxima, Ilie Balaci, a vorbit despre meciul de astăzi cu CFR Cluj care va consemna redebutul lui Aurel Ţicleanu pe banca Ştiinţei.

Balaci, care spune că va urmări meciul la TV, le transmite oltenilor să joace fără frică, dacă vor să obţină un rezultat bun.

Să sperăm că Universitatea va obţine un rezultat pozitiv cu CFR Cluj, ca să înceapă bine noul campionat. Nu ştiu în detaliu lotul, dar rămân la convingerea că la Craiova sunt jucători de un nivel foarte bun. Acum să vedem şi cum vor juca. Sper că fără emoţie, fără frică, deşi nu e uşor să evoluezi în faţa campioanei, o echipă care a câştigat trei trofee în ultimul an“, a spus Ilie Balaci pentru prosport.ro.

Universitatea o să aibă suporteri, atmosfera va fi sută la sută cu Ştiinţa, îi ştiu bine pe oamenii de la Severin, dar parcă nu au răutatea celor de pe Ion Oblemenco. Acolo s-a creat mereu o atmosferă de vis, lucru care a ajutat echipa de foarte multe ori“, a adăugat Balaci.

Acesta speră la un sezon mai bun al Universităţii Craiova: „Mai rău decât cel care a fost nu cred că se poate, altfel am cădea într-o altă grupă valorică şi refuz să cred că Universitatea poate retrograda. Dar vreau să cred că va fi un an mult mai bun“.

Partida Universitatea Craiova - CFR Cluj va putea fi urmărită LIVETEXT şi FOTO pe www.adevarul.ro, astăzi, începând cu ora 17.00.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite