Balaci: „La Craiova lipsesc jucătorii care decid soarta unui meci. Nu ne putem situa mai sus de locul şase“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Balaci
Ilie Balaci

Fostul mare jucător al Universităţii Craiova, Ilie Balaci, a fost critic la adresa echipei oltene după înfrângerea de aseară, 0-1 cu FC Vaslui.

Balaci crede că Ştiinţei îi lipseşte un lider care să tragă echipa după el şi nu-i vede pe elevii lui Victor Piţură mai sus de locul şase în acest sezon.

La Craiova lipsesc jucătorii care decid soarta unui meci. Am avut ghinion. Nu vreau să dezamăgesc lumea, dar nu ne putem situa mai sus de locul şase. Lipseşte jucătorul care să o bage în poartă, lipseşte liderul care să tragă echipa după el pe teren. Craiova a început mai greu meciul. În repriza a doua Vasluiul s-a retras, ne-am creat ocazii, dar nu a fost să fie“, a spus Ilie Balaci la Sport.ro.

„Prinţul“ nu crede că revenirea lui Florin Costea, preconizată în două-trei săptămâni, ar putea schimba ceva la echipă: „Florin Costea apare cel mai devreme în mai. Abia atunci va reveni la forma care l-a consacrat“.

Nu sunt în cadrul clubului pentru a şti ce şi-a propus Craiova în acest sezon, dar mi-ar plăcea să văd echipa în cupele europene“, a mai spus Ilie Balaci. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite