Bălace: „În retur, nimeni nu a jucat la valoarea lui adevărată“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Venit în retur la Universitatea Craiova, sub formă de împrumut de la FC Vaslui, Silviu Bălace a fost titular pe flancul stâng al defensivei echipei oltene.

Mijlocaşul născut la Caracal susţine că a avut parte de un sezon dificil în tricoul Ştiinţei şi că gruparea din Bănie a meritat să rămână în prima ligă. 

A fost destul de greu, dar nu numai pentru mine, pentru toţi cei implicaţi în viaţa clubului. Toţi am trecut prin momente dificile, dar e bine că am evitat dezastrul, fiindcă era chiar un dezastru retrogradarea. Nu ne poate acuza nimeni că nu am făcut, etapă de etapă, tot ce ne-a stat în putinţă pentru a ne salva din timp, dar nu prea ne-a ieşit. Ultimele meciuri au fost poate cele mai grele, dar am meritat să rămânem în prima ligă, am fost clar echipa mai bună decât Pandurii şi Iaşi“, a spus Bălace pentru editie.ro.

„Sunt mulţumit în mare parte de felul cum am evoluat, însă se putea şi mai bine. Cred totuşi că, în acest retur, nimeni nu a jucat la valoarea lui adevărată, iar de vină a fost presiunea. Am simţit-o înainte de fiecare meci şi ne-a cam încurcat.  Ştiam că suntem permanent obligaţi să câştigăm şi nu am reuşit uneori să ne descurcăm în momente de presiune“, a adăugat fotbalistul de 31 de ani.

Silviu Bălace

Silviu Bălace (foto sus) are puţine şanse să rămână la Universitatea Craiova după ce i-a expirat împrumutul de la Vaslui, deşi şi-ar fi dorit să-şi încheie cariera la formaţia din Bănie. El speră însă ca echipa olteană să aibă un sezon viitor mult mai bun.

Eu zic că o să fie mult mai bine, nu ne mai putem lupta încă un an la evitarea retrogradării. Vom vedea ce va fi! Momentan lucrurile sunt neclare în ceea ce priveşte banca tehnică, dar, cu o alegere inspirată, se pot obţine performanţele dorite. Dacă vor fi păstraţi fotbaliştii decisivi şi se vor aduce şi alţii de valoare asemănătoare pe posturile deficitare, se va încheia mult mai bine campionatul“, a conchis Bălace.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite