Aurel Ţicleanu: „Victoria Brăneşti este un adversar periculos“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Ştiinţei se teme de duelul din această seară de la Buzău, după ce a văzut ambiţia cu care ilfovenii au jucat la Cluj, cu CFR.

Aurel Ţicleanu mai are şi o altă problemă înainte de meciul cu Victoria Brăneşti: moralul alb-albaştrilor, serios afectat după greşelile de arbitraj care au privat echipa de cinci puncte.

Cu un punct din două etape şi cu dezamăgirea că au pierdut alte cinci puncte din cauza arbitrajelor, alb-albaştrii încearcă să se concentreze la duelul cu ilfovenii, care se anunţă foarte dificil.

Antrenorul Aurel Ţicleanu susţine că a lucrat mult în aceste zile la moralul jucătorilor, pentru a-i face să treacă peste cele întâmplate în primele două etape.

A fost foarte greu să îi motivez pe jucători după acea greşeală a arbitrului din meciul cu Steaua, care a influenţat decisiv rezultatul. I-a ajutat mult discuţia cu patronul, dar şi meciul CFR-ului cu Brăneştiul, în care ilfovenii au făcut un joc bun, agresiv, iar băieţii şi-au dat seama că vor avea un adversar dificil“, a explicat tehnicianul Ştiinţei pe site-ul clubului.

Acesta a catalogat Victoria Brăneşti drept un adversar periculos. „Este o echipă surprinzător de dârză, după ce am văzut în meciul de la Cluj. Are jucători agresivi, dispuşi la efort. Nu am remarcat individualităţi, dar echipa este foarte bine închegată, foarte omogenă. Nu au nimic de pierdut şi vor fi foarte motivaţi la ora meciului cu noi, pentru că vor avea ocazia să se facă remarcaţi. Vor avea tupeu, deci cred că reprezintă un adversar periculos“, a spus Ţicleanu.

Trebuie să câştigăm pentru a ne reface moral şi a ne poziţiona în clasament pe un loc mai aproape de jocul pe care l-am arătat“, a încheiat „Chiose“.

Partida Victoria Brăneşti – Universitatea Craiova va începe de la ora 21.45 şi va putea fi urmărită LIVETEXT, de la ora 21.00, pe www.adevarul.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite