„Au existat oferte concrete de la Everton şi Hamburg pentru Silviu Lung. Va ajunge mare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portarul oltean Tiberiu Lung, în prezent în prima ligă din Africa de Sud, la echipa Mpumalanga Black Aces, a declarat că fratele său, Silviu, care apără buturile Universitatea Craiova, poate ajunge un jucător de valoare.

Ştiu că în vară au fost două oferte concrete de la Everton şi Hamburg şi când spun asta ştiu pe ce mă bazez. Are însă tot viitorul în faţă. Este un tip ambiţios şi va ajunge mare. Faţă de mine a avut multe avantaje. Cred că va juca în Anglia. Englezii ştiu să modeleze un portar precum fratele meu“, a spus Tibi Lung, conform mediafax.

Portarul român a precizat că Universitatea Craiova se va lupta pentru titlul de campioană a României începând cu sezonul viitor al Ligii I.

Mă bucur de sosirea domnului Piţurcă la Craiova. Cu siguranţă va face performanţă. Am avut plăcerea să lucrez cu dumnealui la naţionala de tineret şi la Steaua. Este un om şi un antrenor deosebit. Are mare grijă de jucători. Nu ştiu anul acesta, dar sigur de la anul Craiova se va bate la titlu. În rest, multe scandaluri şi nu fac bine nici jucătorilor, nimănui, poate şi de aceea lumea nu prea mai vine pe stadioane.

Voi ţine cu Universitatea, atunci când va juca cu CFR Cluj, chiar dacă tata lucrează acolo. Ţin cu echipa fratelui meu, dar şi echipa mea de suflet“, a mai spus al doilea portar al familiei Lung.

Tiberiu Lung a fost nevoit să revină în ţară pentru a fi supus unei intervenţii chirurgicale la spate, după ce s-a accidentat în prima etapă a campionatului Africii de Sud.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite