Atacanţii Craiovei, fără presiune: „Important e să câştige echipa, nu contează cine marchează“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea Craiova vizează victoria în meciul de luni, de la Braşov, iar pentru antrenorul Eugen Neagoe contează mai puţin cine marchează.

„Geană“ i-a avut alături astăzi, la conferinţa de presă, pe Mihai Dina şi Alex Piţurcă, doi dintre atacanţii Ştiinţei, însă antrenorul nu pune presiune pe cei doi. 

Este mai puţin important cine va marca, chiar dacă primii vizaţi sunt atacanţii. Sper ca Dina şi Piţurcă să se numere printre marcatorii de luni seară, iar noi să luăm toate punctele“, a spus Neagoe, care vrea linişte la echipă, „iar dacă vom ajunge sus cu siguranţă se va vorbi şi de noi“. 

Braşovul îşi leagă toate speranţele de acest meci, pentru a ieşi din pasa mai puţin bună în care se află. Dar cel mai important este ca echipa noastră să-şi facă jocul, să pună în practică ceea ce a învăţat, să arate bine fizic şi să câştige. Acel plus căpătat la mare sper să se vadă luni“, a adăugat tehnicianul oltean.

Despre internaţionalii de tineret ai echipei, care au ratat calificarea la Europene, Eugen Neagoe susţine că au revenit mai puternici la echipă, „pentru că şi eşecurile te întăresc“. „Au avut de învăţat din dubla cu Anglia, sper că au tras concluziile care trebuie“, a precizat „Geană“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite