Craiova: Andone nu şi-a luat gândul de la fraţii Costea. Îi vrea la ŢSKA Sofia!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul antrenor al grupării din capitala Bulgariei îi vrea pe Florin şi Mihai Costea la echipă, însă s-ar mulţumi şi cu primul, dacă preşedintele Dimitar Borisov ar ajunge la o înţelegere cu Mititelu.

Ioan Andone crede că pentru Florin Costea un transfer la ŢSKA Sofia ar fi un pas înainte, pentru că la Universitatea Craiova nu prea mai are pentru ce să lupte.

Stiu că preşedintele lui ŢSKA Sofia, Dimitar Borisov, va încerca să îi aducă pe fraţii Costea, care sunt nişte jucători excelenţi. Florin Costea este un jucător foarte bun şi are nevoie să meargă la o echipă din Europa, pentru a avea obiective mai înalte. Universitatea Craiova este pe locul 14, e clar că nu are pentru ce să lupte acolo. Problema este că Universitatea vrea mulţi bani, dar, în orice caz, vor fi negocieri. Dacă cluburile nu se vor înţelege, asta e viata!“, a spus Andone (foto jos).

Patronul Ştiinţei, Adrian Mititelu, nici nu vrea să audă de varianta ŢSKA. După ce Ioan Becali a dezvăluit că bulgarii ar fi oferit 2,5 milioane de euro pe fraţii Costea şi că ar fi virat deja două milioane către un cont din România, Mititelu a reacţionat.

image

Au fost nişte oameni care s-au recomandat că sunt patronii lui ŢSKA Sofia, dar le-am spus că fraţii Costea nu sunt de vânzare. S-au şi speriat când au auzit preţul. Le-a stat ciorba-n gât. Nici măcar nu s-a pus problema să îl dau pe Florin Costea la ŢSKA, pentru că e puţin probabil să vrea să joace în Bulgaria“, a spus patronul oltean.

Adrian Mititelu vrea cel puţin patru milioane de euro pe golgheterul Florin Costea, în timp ce fratele său Mihai nu este de vânzare, având o clauză de reziliere a contractului de 15 milioane de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite