Craiova: Alb-albaștrii, șocați de accidentarea lui Costea. „Să fie tare. E o mare pierdere!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Găman (dreapta) și colegii săi l-au încurajat pe Florin Costea (centru)
Găman (dreapta) și colegii săi l-au încurajat pe Florin Costea (centru)

Jucătorii Universității Craiova au aflat de verdictul în cazul accidentării lui Florin Costea după antrenament, în timp ce se îndreptau spre vestiare.

Șocați de vestea că golgheterul echipei nu va mai putea juca fotbal în acest an, alb-albaștrii au ținut să-l încurajeze pe Costea, transmițându-i că îi sunt alături și că o să evolueze și pentru el. 

Ne pare rău, este o pierdere enormă pentru echipă. Sper să fie tare şi să treacă peste această accidentare. Îi doresc multă sănătate“, a spus căpitanul echipei, Andrei Prepeliță, la gsptv.

Am auzit că este grav. Îi doresc să fie cât mai puternic şi să se refacă repede. Asta e viaţa unui fotbalist“, a spus și Eugen Trică. 

Suntem cu toţii trişti. Suntem alături de el şi sperăm într-o recuperare a lui cât mai repede“, a afirmat Valerică Găman. „Nu îmi vine să cred. Este incredibil. Suntem cu toţii alături de el şi sperăm să revină cât mai repede“, a comentat și Silviu Lung junior.

Colegul său din atac, Mihai Dina, care a trecut și el printr-o operație la genunchi, spune că echipa va juca și pentru Florin Costea: „Îmi pare foarte rău. Ne lipseşte foarte mult. O să jucăm şi pentru el, a făcut multe şi va face multe pentru Craiova“.

Florin Costea a fost diagnosticat astăzi cu ruptură la ligamentele încrucişate şi colaterale ale genunchiului stâng și va lipsi de pe gazon cel puțin opt luni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite