Craiova: Petre Grigoraş vede Universitatea favorită în meciul cu Poli Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petre Grigoraş, antrenor Poli Iaşi
Petre Grigoraş, antrenor Poli Iaşi

Tehnicianul ieşenilor, Petre Grigoraş, şi-a criticat elevii după eşecul de pe teren propriu cu FC Vaslui, iar numeroasele probleme de lot îl fac să creadă că Poli va porni cu şansa a doua în meciul de mâine, de la Severin, cu Universitatea Craiova.

Ca de fiecare dată, Grigoraş are numai cuvinte frumoase la adresa Ştiinţei, despre care susţine că nu ocupă un loc conform cu valoarea lotului.

Craiova porneşte ca favorită. Este un meci extrem de greu pentru noi. După valoarea lotului, Universitatea ar trebui să fie în prima jumătate a clasamentului. Este o echipă pe care o respect foarte mult. În ultimul meci jucat acasă, cu FC Braşov, am văzut o Universitate extrem de puternică şi solidă. Dacă ar fi intrat la Bistriţa cu scorul de 1-0 la pauză, cu siguranţă altul ar fi fost rezultatul final“, a spus Petre Grigoraş pentru GdS.

Acesta nu poate conta mâine pe Cr. Munteanu, Milea (accidentaţi), Păun, Ad. Ilie (suspendaţi), V. Badea şi A. Ionescu (fără drept de joc cu Craiova).

Partida Universitatea Craiova - Poli Iaşi se va disputa mâine, de la ora 13.30, şi va putea fi urmărită LIVETEXT şi FOTO pe craiova.adevarul.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite