Crăciunescu îl desfiinţează pe Kovacs: "Trebuia să dea şase cartonaşe roşii la Târgu Mureş-Oţelul!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Crăciunescu, noul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor a făcut la Digi Sport analiza primelor şapte meciuri din etapa a XI-a a Ligii I şi a descoperit foarte multe greşeli ale fluieraşilor săi. Cel mai dur a fost însă cu Istvan Kovacs din Carei, care a arbitrat FCM Târgu Mureş - Oţelul Galaţi, 1-2.

Şeful CCA l-a găsit pe Kovacs vinovat la nu mai puţin de şase faze în care atât jucători de la gazde, cât şi de la oaspeţi trebuiau eliminaţi de pe teren.

"Kovacs Istvan trebuia să acorde şase cartonaşe roşii, câte trei de fiecare parte. Eu nu ştiu cum a gândit el, mai ales că la toate a fost aproape de fază şi nu are scuze. Probabil a vorba de o toleranţă a lui la intrările dure provenite din experienţa de fost jucător de fotbal. A plecat a doua zi de dimineaţa la un turneu de juniori organizat de FIFA în străinătate şi am vrut să-l sun să nu mai meargă după ce am văzut cum a arbitrat Târgu Mureş cu Oţelul. Când se întoarce vreau explicaţii de la el. Sunt şi eu foarte curios ce a fost în capul lui de s-a blocat în halul acesta", a afirmat Crăciunescu nervos.

În cursul acestei săptămâni este foarte posibilă oprirea lui Istvan Kovacs de la delegări pentru etapa a XII-a.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite