Crăciunescu a schimbat arbitrul de la Rapid - Sportul! În locul lui Bocăneală, l-a numit pe fiul său, Teodor! Explicaţia halucinantă a lui Crăciunescu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Teodor Crăciunescu
Teodor Crăciunescu

Meciul dintre Rapid şi Sportul Stundeţesc a fost foarte aproape să dea naştere unui alt scandal de proporţii în Liga I după ce preşedintele CCA, Ion Crăciunescu, îl delegase iniţial ca central la acest meci pe Marius Bocăneală, apropiat al edversarei de etapa viitoare a giuleştenilor, Oţelul.

Şeful CCA l-a schimbat însă pe acesta la cerinţele rapidiştilor şi l-a trimis diseară, în Grant, pe fiul său. "Era o delegare cel puţin curioasă, ştiut fiind faptul că sora lui Marius Bocănelă este soţia preşedintelui Oţelului Galaţi, Marius Stan", a declarat Constantin Zotta. Giuleştenii se temeau de faptul că nu mai puţin de 8 fotbalişti sunt la limita suspendării, în condiţiile în care în etapa următoare, la Galaţi, se va juca derby-ul dintre Oţelul şi Rapid.

În noua ordine, deşi a greşit grav etapa trecută, în Gaz Metan - Petrolul, când a văzut un penalty fantazmagoric la o cădere teatrală a lui Opriţa în careu, Teodor Crăciunescu n-a fost oprit de la delegări. Beneficiind de suspiciunile din jurul lui Marius Bocăneală, acesta va conduce azi la centru Rapid Sportul, de la ora 20:30, ajutat la cele două margini de Sebastian Gheorghe din Suceava şi Marius Marchidanu din Brăila.

"Ca Rapid să nu se mai plângă, l-am schimbat pe Bocăneală cu Teo Crăciunescu. Eu ştiam de relaţiile de rudenie dintre Marius Stan şi Bocăneală, dar vă dau cuvântul meu că nu m-am uitat cu cine are Oţelul în etapa următoare. Nu fac eu delegările, le face Aron Huzu, le mai face şi domnul Lăzărescu. E drept că eu discut cu ei pe toate palierele, pentru că sunt şef la CCA", a explicat preşedintele CCA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite