Crăciunescu:”N-aveţi idee ce mizerii se făceau înainte!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacat de Dumitru Dragomir, şeful CCA a dat o replică dură, ţintele fiind atât preşedintele LPF cât şi acţionarul dinamovist Cristi Borcea.

“Dacă Avram şi celălalt precedesor al meu au fost anchetaţi şi încătuşaţi de DNA, probabil că eu trebuie să fiu anchetat de FBI sau CIA ca să cresc în ochii domnului Dragomir şi în dreptul meu să apară că am făcut ceva bun în arbitrajul românesc.

Poate el a fost prieten cu Vasile Avram şi trebuie să-i apere interesele. Sau poate e nemulţumit că eu, spre deosebire de cel de dinaintea mea, nu trec pe la Ligă ca să facem delegările împreună acolo. Ştiţi câte lucruri murdare existau până să vin eu aici? Nici n-aveţi idee.

La modul cum acţionează, Dumitru Dragomir face numai rău arbitrajului românesc. A zis că s-a supărat că am spus eu nu ştiu ce în Comitetul Executiv la adresa lui. Ăsta e un subterfugiu al lui Dragomir, supărarea lui vine din altă parte: nimeni nu mai trece pe la el când se fac delegările, şi-a pierdut controlul asupra arbitrajului!

Despre propunerea lui Cristi Borcea de a diminua baremurile: “Poate vine cu anumite influenţe de la Miami, că a stat cam mult p-acolo, şi de-asta.
Vedeţi, stenogramele nu mint. De fapt, ca şi Dragomir, Borcea făcea parte din sistem. Din sistemul de cooperare care exista între CCA şi conducătorii de club".

Sursa: www.gsp.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite