Crăciunescu: „Nu voi lucra cu Mircea Sandu. E momentul să ajut arbitrajul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul arbitru Ion Crăciunescu a declarat, după ce a stat aproximativ două ore în sediul CCA şi după întâlnirea cu Mircea Sandu, că nu îi este teamă să preia conducerea comisiei, în ciuda faptului că mai mulţi foşti şefi ai arbitrilor au fost cercetaţi pentru acte de corupţie.

„A fost doar o discuţie preliminară pe care am avut-o cu Mircea Sandu, a rămas să vin aici la sediul CCA să văd actualitatea în materie de arbitraj. Nu ştiu când voi da un răspuns. Depinde de cum rezolv problemele aici la CCA, depinde de discuţiile pe care le voi avea cu preşedintele FRF. Nu avem un termen fix. Nu voi face eu delegările, CCA funcţionează cu vechea conducere la ora actuală. Ei se ocupă de delegări şi alte probleme. E riscant, dar riscant a fost şi când eram arbitru. Eu nu am fugit niciodată de greu, am avut curaj întotdeauna. Nu are de ce să-mi fie frică, ştiu cum sunt ca om", a declarat Crăciunescu.

Actualul preşedinte al Chindiei Târgovişte a comentat şi relaţia pe care o are vizavi de Mircea Sandu. „Dacă voi accepta, nu voi lucra direct cu Mircea Sandu. Dânsul este preşedintele FRF, iar eu dacă voi lucra, o voi face ca preşedinte al unei comisii autonome în relaţia cu FRF. Cu Mircea Sandu nu m-am certat, eu l-am criticat pe Mircea Sandu. Am avut şi anumite luări de poziţie faţă de domnia sa, dar n-am jignit niciodată pentru că nu e felul meu de a fi. Dânsul funcţionează în conducerea fotbalului, iar eu cred că a sosit momentul să dau o mână de ajutor arbitrajului să nu se spună că stau pe margine şi decât arăt cu degetul.

Mai citiţi
Aron Huzu: "Crăciunescu este cel mai indicat pentru post"

Fostul şef al CCA, Aron Huzu, a vorbit despre problemele arbitrajului românesc şi spune că Ion Crăciunescu e cel mai indicat pentru a ocupa funcţia de preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor. Articol complet

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite