Crăciunescu: "Noi avem cel puţin cinci arbitri sub 25 de ani de valoarea cehului Zelinka"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele CCA Ion Crăciunescu a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că are în lot cel puţin cinci arbitri sub 25 de ani de valoare egală cu a centralului ceh Miroslav Zelinka, delegat la partida Rapid - Steaua, scor 1-1, disputată, duminică, în cadrul etapei a XXVIII-a a Ligii I.

"Dacă facem o comparaţie, pot să spun că noi avem cel puţin cinci arbitri precum cel de aseară (n.r. - duminică seara), dar sub 25 de ani. Atâta poate el (n.r. - Miroslav Zelinka), nu ştiu de ce căutăm alte explicaţii. Ăsta este nivelul în Europa, numai noi credem că străinii sunt mult mai buni decât ce avem noi. Dar uite că nu e aşa", a afirmat oficialul Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Crăciunescu nu a dorit să spună dacă echipei Rapid i-a fost refuzat un penalti sau dacă mijlocaşul formaţiei Steaua, Eric Bicfalvi, trebuia să primească al doilea cartonaş galben. El a explicat însă că centralul Iulian Dima, care este comparabil cu Miroslav Zelinka, a fost supus unui "linşaj mediatic" după partida FC Vaslui - Astra Ploieşti. "Chiar nu vreau să intru în detalii legat de greşelile de aseară, pentru că dacă intrăm... Nu vreau să îi dau nici măcar o notă. Eu tot timpul am spus să se compare arbitrajele românilor cu cele ale străinilor. Păi Dima, după meciul de la Vaslui, ce linşaj mediatic, ce furtună, ce probleme a fost nevoit să îndure. Iar Dima se poate compara cu arbitrul de aseară. Dar n-am văzut aceeaşi reacţie. Aşa suntem noi, românii, mereu ne-am vândut marilor puteri. Ori suntem slugarnici, ori suntem supuşi, ori ni se pare că străinii sunt superiori. Şi nu este aşa", a adăugat Crăciunescu.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite