Crăciunescu: "Trebuie să fii nebun ca să vii la CCA, dar eu fac munca asta din pasiune!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Crăciunescu
Ion Crăciunescu

Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Ion Crăciunescu, a comentat starea în care se află acest moment arbitrajul românesc.

"Fac din pasiune şi din nebunie munca la Comisia Centrală a Arbitrilor. Trebuie să fii un pic nebun ca să vii acum la CCA şi să îţi asociezi imaginea cu această instituţie, cu arbitrajul românesc. Aceste delegări ar trebui să constituie o părticică atît de mică încât să nu ne gândim prea mult la ele.

Delegările le fac Aron Huzu şi Dan Lăzărescu. Eu doar le supervizez, nu le fac eu. Se ţine cont de multe lucruri. La fiecare etapă există o listă în care sunt haşuraţi arbitrii care au avut probleme în anumite meciuri, cu anumite echipe. E aşa o nebunie în arbitraj încât e foarte greu să găseşti cea mai bună delegare.

Arbitrajul s-a degradat foarte mult, cel mai uşor lucrur acum este să scoţi arbitrajul în faţă ca scuză pentru un eşec. Nu contest că sunt greşeli de arbitraj, dar fotbalul românesc va avea foarte mult de suferit. Mă sperie faptul că au început să apară reacţii ale jucătorilor vizavi de arbitraj, dincolo de cele ale conducătorilor şi ale antrenorilor", a spus Ion Crăciunescu la GSP TV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite