Crăciunescu: "Steliştii au o atitudine total neprofesionistă!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul mare arbitru, Ion Crăciunescu, şi-a exprimat dezamăgirea faţă de ultimele rezultate din Ghencea, opinând că Steaua va avea probleme mari diseară, contra lui Napoli.

"Ilie Dumitrescu a venit într-un moment delicat pentru că a preluat din mers o echipă, au venit şi jucătorii de la Urziceni, iar lucrurile nu sunt deloc simple. La fel şi cu Marius Lăcătuş, care apare din nou în Ghencea în urma unor rezultate proaste şi ale unor prestaţii care i-au dezamăgit pe suporteri.

Napoli beneficiază de serviciile unor fotbalişti de excepţie, Cavani a avut o prestaţie încântătoare în ultima etapă din campionat, dar nu numai el trebuie să fie supravegheat atent. Noi avem o echipă care se caută de ceva timp, nu s-a cristalizat nici măcar un prim 11, există fluctuaţii mari în defensivă , iar la mijloc şi în faţă s-au schimbat permanent. Pe lângă asta, la Galaţi am văzut la nişte jucători o atitudine total neprofesionistă! Aşadar, cred că Steaua va avea mari probleme cu Napoli", a spus Crăciunescu la Fotbal Club.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite