Crăciunescu: "Badea şi-a cerut scuze pentru acuzaţiile aduse"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), Ion Crăciunescu, a declarat, la un post de radio, că preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo, Nicolae Badea, l-a sunat după meciul cu Oţelul şi i-a cerut scuze pentru acuzaţiile pe care i le-a adus în pauza partidei de la Galaţi.

"Aseară, în pauza meciului Oţelul - Dinamo, un om pe care l-am respectat enorm a făcut nişte declaraţii dure la adresa mea. Acest om şi-a cerut scuze după aceea, însă aştept să facă asta şi public, pentru că aşa mi-a promis", a declarat Crăciunescu, la Sport Total FM. Preşedintele CA al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, în pauza meciului cu Oţelul, după ce atacantul Marius Niculae a fost eliminat de centralul Istvan Kovacs, că se poate vorbi deja de "arbitraje comandate, dirijate către nord-vestul ţării".

"Din punctul meu de vedere, Crăciunescu nu mai beneficiază de credit să conducă CCA! Reacţia lui Marius Niculae nu a fost de cartonaş roşu. E inadmisibil. Vorbim deja de arbitraje comandate, de arbitraje dirijate către nord-vestul ţării", a spus Nicolae Badea la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite