Crăciunescu: "N-a fost gol la Kapetanos şi a fost penalty la Liviu Ganea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Crăciunescu
Ion Crăciunescu

Patronul CFR-ului, Arpad Paszkany, a dialogat cu preşedintele CCA, Ion Crăciunescu, iar şeful clujenilor Paszkany a spus că vrea arbitri străini la meciurile echipei sale. Crăciunescu a anunţat că nu acceptă propunerea lui Paszkany şi a explicat deciziile contestate de oficialii CFR-ului în partida cu Dinamo, 2-3.

Ioan Becali râde de Paszkany: "Îi dau oi de la Gigi şi vaci de la Porumboiu, să le crească"

"Eu vreau ca arbitrii să-şi recunoască greşelile şi să nu fie tratate cu indiferenţă. Puteţi să mă mai propuneţi încă o dată persona non-grata, dar eu susţin această idee cu abitrii străini", a spus Arpad Paszkany la Digisport.

Ion Crăciunescu: "Alexandru Tudor este un om cinstit şi mai sunt şi alţi arbitri cinstiţi. Noi trebuie să arătăm că vrem să ne îmbunătăţim activitatea şi nu vrem să ascundem gunoiul sub preş. Pe mine mă doare că spuneţi că trebuie să aducem arbitrii străini. Niciodată nu voi accepta să aduc arbitrii străini pentru că aşa vor nişte conducători".

Faza loviturii de cap a lui Kapetanos: "Portarul, aflat la doi metri de linia porţii, respinge mingea în bară, înainte ca ea să intre în poartă. Arbitrii au apreciat corect, n-a fost gol".

Faza penalty-ului din minutul 82, la duelul dintre Nuno Diogo şi Liviu Ganea: "Ganea este ţinut de tricou, se vede că tricoul se întinde, este cel mai elocvent exemplu atunci cînd un jucător îşi apucă un adversar de tricou".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite