UPDATE Crăciunescu, uită-te, ora ta se apropie! Pe 1 iulie poate fi demis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comitetul Executiv al FRF de astăzi a luat în calcul schimbarea lui Ion Crăciunescu din fruntea arbitrajului românesc. Discuția s-a amînat pentru 1 iulie.

UPDATE Comitetul Executiv a hotărât să îl păstreze pentru moment pe Crăciunescu în fruntea CCA. Soarta sa se va decide la următoarea ședință, care va avea loc pe iulie. În locul său ar putea fi numit Alexandru Deaconu.

Tot atunci se va decide cine va ocupa poyiția rămasă vacantă în Liga I, locul lăsat liber de Timișoara.

Ion Crăciunescu are puțini prieteni prin Federația Română de Fotbal, iar Mircea Sandu cu siguranță nu este unul dintre ei. Nenumăratele scandaluri legate de arbitraj au dat apă la moară contestatarilor lui Ion Crăciunescu.

Comitetul Executiv al FRF a primit solicitări de la mai multe cluburi din țară să îl demită pe Ion Crăciunescu. În ședința care va începe la ora 10.00 se va supune la vot debarcarea actualului șef al arbitrilor.Cine face parte din Comitetul Executiv: Mircea Sandu, Dumitru Dragomir, Octavian Goga, Valeriu Argăseală, Florian Walter, reprezentanți ai ligilor inferioare, fotbalul în sală, fotbalul feminin.

Gazetei Sporturilor susține că  Gheorghe Constantin va reveni în funcția de șef al arbitrilor, chiar dacă a fost implicat în scandalul Penescu, când ar fi primit mită de la șeful piteștenilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite