Crăciunescu, din nou la CCA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte al CCA în perioada 2003-2005 a revenit în funcţie, după ce Vasile Avram a fost reţinut de DNA.

Acum cîteva minute s-a încheiat la FRF discuţia dintre Mircea Sandu şi Ion Crăciunescu. Mai sînt de pus la punct cîteva detalii, dar şeful FRF şi fostul arbitru internaţional au bătut palma ca noul şef al CCA să fie Ion Crăciunescu.

Crăciunescu primeşte propunerea lui Mircea Sandu exact în ziua în care împlineşte 61 de ani.

În acest moment, Ion Crăciunescu este preşedinte executiv la Chindia Tîrgovişte, funcţie la care trebuie să renunţe. De asemenea, este sub contract, ca analist, cu DigiSport.

"Ce să zic eu acum, că mă autopropun la CCA? Oricum, le mulţumesc tuturor celor care, având încredere în mine, m-au propus pe mine. Decizia e la Mircea Sandu şi la Comitetul Executiv. Dacă mă sună sau mă cheamă să discutăm, atunci voi avea o poziţie oficială. Niciodată, dar reţineţi, niciodată nu am fost în opoziţie cu arbitrajul românesc! Dacă eu apar la televizor şi explic nişte faze, dacă eu spuneam lucrurilor pe nume, deşi alţii ascundeau mizeria sub preş, asta înseamnă că eram în opoziţie? Da, eram în opoziţie cu drumul pe care o apucase, de fapt pe care a fost îndreptat arbitrajul românesc! Toţi vedeam erorile incredibile, numai cei care erau acolo ne spuneau că arbitrajul e în creştere”, spunea ieri Crăciunescu pentru www.gsp.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite