Costin Lazăr a fost ameninţat de suporteri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul Rapidului a fost sunat de câţiva fani furioşi care i-au transmis că trebuie să motiveze echipa ori să renunţe la banderola de căpitan. Costin Lazăr le-a ieşit de tot din inimă fanilor. Aceştia l-au înjurat la finalul partidei cu Ceahlăul, 1-1, iar înainte de derby-ul cu CFR Cluj l-au sunat şi i-au ameninţat familia.

Mijlocaşul giuleştenilor, Costin Lazăr, trăieşte un coşmar în ultima perioadă. Evoluţiile sale, la fel ca ale echipei, lasă de dorit, iar suporterii nu mai au pic de răbdare cu jucătorul emblematic din urmă cu un an.

După meciul cu Ceahlăul, mijlocaşul a fost huiduit şi înjurat ca la uşa cortului la ieşirea de pe teren. Chiar dacă le-a replicat acestora, discuţiile aprinse între el şi fani nu s-au oprit aici.

Înainte de derby-ul de duminică, cu CFR Cluj, Lazăr a primit mai multe telefoane de ameninţare din partea câtorva membrii ai galeriei, iar la finalul întâlnirii din „Gruia" s-a plâns unor apropiaţi că susţinătorii au depăşit orice limită, legându-se şi de soţia sa.

Tot din acest motiv, fotbalistul a vrut să renunţe la banderola de căpitan, dar a fost convins într-un final de Ioan Andone să revină asupra deciziei. „Lazăr nu are de ce să renunţe la banderolă, ci trebuie să fie onorat că o poartă. Ce dacă a fost criticat de câţiva suporteri?", a spus şi Nicolae Manea.

„Varga şi Bălan nu joacă sezonul acesta"

Pe lângă faptul că au ieşit din cărţi pentru Liga Europa, rapidiştii au pe cap şi cazul Varga-Bălan. Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a ameninţat ieri:

„Ei nu vor avea drept de joc până la finalul sezonului. Nu m-am implicat şi n-am greşit cu nimic. Copos şi Şiman au făcut-o. Nu-i posibil să înfiinţezi o echipă şi după două etape să aibă 25 de puncte. Să se ducă la puşcărie cei vinovaţi, eu nu mă duc!", a spus Mitică.

„Staţi liniştiţi, o să luăm punctele înapoi, cine a greşit o să plătească, TAS-ul o să ia decizia corectă, pentru că nimeni nu i-a obligat pe cei de la LPF să pună ştampila. O să vedeţi la TAS că se schimbă decizia", a zis Ioan Andone.

Strategia clujenilor

Preşedintele echipei CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a spus, după meciul câştigat cu Rapid, scor 1-0, că portughezul Cadu (foto)nu a luat întâmplător două cartonaşe galbene şi, implicit, unul roşu. „Am convenit cu Mandorlini că avem nevoie de Cadu mai mult pentru meciul cu Timişoara.

De aceea, antrenorul i-a spus jucătorului în minutul 90 să mai ia un galben". Cadu acumulase deja opt cartonaşe galbene şi ar fi fost în pericol să stea câte o etapă la fiecare alt avertisment. Pentru a evita orice complicaţie, oficialii clubului au decis ca jucătorul să „rezolve" problema printr-o „eliminare".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite