Costin Curelea:" Universitatea Cluj să nu se aştepte la un meci uşor, chiar dacă e favorită la titlu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul echipei Sportul Studenţesc, Costin Curelea, a declara că adversara din etapa a XIII-a a Ligii I, Universitatea Cluj, este una dintre favoritele la câştigarea titlului, dar consideră că gruparea ardeleană va avea parte de un meci dificil.

"Universitatea este una dintre cele mai în formă echipe din acest tur de campionat şi, din câte se pare, emite chiar pretenţii la titlu. E un adversar dificil, dar cu toate astea ei trebuie să se aştepte la o replică foarte puternică din partea noastră. Încercăm să câştigăm meciul şi să nu se aştepte la un meci uşor", a spus Curelea.

Costin Curelea a afirmat că în astfel de partide motivaţia jucătorilor este mai mare. "Da, pentru că există o motivaţie mult mai mare atunci când joci cu o echipă puternică şi îţi găseşti nişte puteri psihice şi fizice încât să poţi face faţă mai bine", a explicat Curelea, potrivit Mediafax.

Atacantul echipei Sportul Studenţesc speră ca FC Vaslui şi Steaua să se califice în faza 16-imilor de finală ale Ligii Europa. "Cred că a fost cea mai bună seară a românilor de când a început Liga Europa. Am trăit la maximum aceste meciuri. Din păcate Rapidul a pierdut, care a început foarte bine, ar fi câştigat acea partidă, dacă nu exista acel cartonaş roşu. Sper să ne calificăm cu cele două echipe care au rămas în cursă, pentru că ne ajută cu toţii şi suntem români cu toţii", a subliniat Curelea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite