Costică "Vâlcea" este reprezentantul Ligii a II-a în Comitetul Executiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Constantin
Gheorghe Constantin

Preşedintele grupării CSM Râmnicu Vâlcea, Gheorghe Constantin, a declarat că fost ales de către cluburile din Liga a II-a să fie reprezentantul acestora în Comitetul Executiv al FRF, alături de preşedintele FC Botoşani, Cornel Şfaiţer.

"Am fost ales ca mmembru în Comitetul Executiv, alături de Marian Şfaiţer, ca reprezentanţi ai Ligii a II-a. Îmi propun să-mi fac simţită prezenţa acolo prin propuneri ale cluburilor din Liga a II-a. Nu va fi de ajuns pentru mine să- fiu prezent doar fizic în Comitetul Executiv", a declarat Constantin.

Preşedintele CSM Râmnicu Vâlcea îl va înlocui în Comitetul Executiv pe Marian Rusen, preşedintele grupării Juventus Bucureşti.

Fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, este judecat în primul dosar de corupţie din arbitraj. La 13 aprilie 2009, izbucnea scandalul Penescu, în care au fost implicaţi, pe lângă finanţatorul FC Argeş, arbitri, observatori de arbitraje, angajaţi FRF, precum şi preşedintele CCA de atunci, Gheorghe Constantin. Conform anchetatorilor, la data de 3 septembrie 2007, Penescu a remis suma de 20.000 lei lui Gheorghe Constantin, pentru ca, în calitate de preşedinte al CCA, acesta din urmă să delege la meciurile disputate de FC Argeş Piteşti, în sezonul competiţional 2007/2008, anumiţi arbitri solicitaţi de finanţatorul acestei echipe.

De asemenea, în perioada 14 decembrie 2008 - 12 martie 2009, Penescu şi Pieca au remis în două tranşe suma de 290.000 lei lui Constantin pentru ca acesta să delege anumiţi arbitri agreaţi de Penescu Gheorghe Cornel la meciurile disputate de FC Argeş Piteşti SA în sezonul competiţional 2008-2009 şi pentru ca să promoveze în lotul de arbitri divizionar A un arbitru protejat de Penescu. În iunie 2009, dosarul a fost înaintat spre judecare la Tribunalul Argeş, dar în august 2009 a fost strămutat la Tribunalul Prahova, la cererea lui Penescu, fiind şi acum pe rol. Toţi cei implicaţi în acest caz sunt în stare de libertate. Gheorghe Constantin a fost arestat în 23 aprilie 2009 şi eliberat în 29 ianuarie 2010.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite