Costel Orac o duce pe FC Botoşani în Turcia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costel Orac
Costel Orac

După patru ani, FC Botoşani va efectua din nou cantonamentul de iarnă în Turcia. Cornel Şfaiţer, preşedintele executiv al grupării locale, a declarat că în această perioadă analizează mai multe oferte primite pentru ca echipa pregătită de Costel Orac să efectueze un cantonament în Turcia.

"Ne-am consultat cu conducerea tehnică şi dorinţa este ca primul cantonament să fie la munte, iar al doilea, în care echipa va susţine mai multe jocuri de pregătire să fie în Turcia", a precizat Cornel Şfaiţer, citat de "Monitorul de Botoşani". Costel Orac a declarat că în primul cantonament, pe care echipa îl va susţine la Câmpulung Moldovenesc, nu va susţine niciun joc amical.

Vacanţa jucătorilor FC Botoşani va lua sfârşit pe 12 ianuarie. Timp de o săptămână elevii lui Orac vor efectua antrenamente uşoare de reacomodare la efort în municipiu după care va avea loc cantonamentul montan urmat de cel din Turcia. Singura dată când gruparea locală s-a pregătit în Turcia a fost în perioada 3-15 februarie 2008 când la cârma formaţiei antrenor era Leo Grozavu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite