Costel Orac: "La Dinamo nu au mers piesele de bază"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costel Orac
Costel Orac

Fostul dinamovist Costel Orac a declarat că roş-albii au pierdut derby-ul cu Steaua, 1-3, pentru că oamenii importanţi, Ionel Dănciulescu, Marius Alexe şi Cătălin Munteanu, nu au dat randament.

"Nu mă aşteptam la un asemenea deznodământ la meciul Dinamo - Steaua. Lucrurile erau destul de clar pentru cine a urmărit în acest tur de campionat evoluţia celor două echipe. Steaua venea după un meci destul de dificil în cupele europene, disputat joi, în care se angajase destul de bine. Dar iată că nu întotdeauna calculele hârtiei sunt întocmai cu tot ce se desfăşoară pe teren. Fără îndoială că şi acesta e farmecul fotbalului", a declarat Costel Orac la Sport Total FM.


"Un lucru care m-a surprins total e că în ultimele 20-25 de minute am văzut o echipă Dinamo care voia să forţeze, dar, din păcate, nu mai avea cu ce. Nu mai avea energie!", a mai spus Orac.

"Doua piese de baza ale lui Dinamo, Dănciulescu şi Cătălin Munteanu nu au prins o zi prea bună, iar acest lucru s-a răsfrânt asupra jocului. Sunt doi jucători care şi-au pus amprenta asupra jocului în acest tur de campionat, alături de un al treilea: Marius Niculae. După ce şi-a revenit, Alexe ne obişnuise să nu aibă o evolutie prea bună sau apropiată de cea pe care a avut-o înainte de a se accidenta. Deja sunt patru jucători care nu au fost la capacitate maxima", a anunţat acesta.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite